Agility - Falkenberg 24-26 juli 2007

 

Tre spännande tävlingsdagar

Det var tre händelserika, regniga, leriga och roliga dagar. Och vi är så nöjda min Malin, Ebba och jag. Det var tävlingsdebut i agility för oss allihopa i officiell klass. Tidigare har vi ju "bara" varit med på träningstävlingar.

 

Tisdagen:

Första dagen gjorde Ebba ett jättefint lopp i agility 1. Det var felfritt och sååååå nära en pinne. Ebba var mycket duktig och uppmärksam. Resultatet blev en 9:e plats av 60 starter.

Mitt (Bumba) första agilitylopp var också lyckat. Jag fick bara fem fel på hinder och det var endast på grund av Malin (såklart) som var otydlig vid en tunnelingång. Jag var annars mycket duktig och följsam. Resultatet blev plats 22 av 60 starter.

Hoppklassen avgjordes mitt i natten. Ebba blev diskad men jag tog mig runt banan. Det var mörkt och det var ganska intressant att titta på publiken på vägen in mot mål...! Resultatet blev plats 20 av 56 starter.

 

Onsdagen:

Denna dag var det endast Ebba som fick följa med och tävla. Jag var hemma och laddade batterierna till torsdagen.

Agilityklassen gick över förväntan. Ebba var extremt duktig, tillräckligt snabb och fick sin första pinne i agility! Gissa om Malin är stolt! Resultatet blev en 4:e placering av 66 starter.

Hoppklassen gick också jättebra. Noll fel på hinder och en 11:e plats av 54 starter.

 

Torsdagen:

Min dag. Agilityklassen gick bra. Jag kunde varit något piggare men kom i alla fall runt banan utan större problem.

Hoppklassen tog jag mig också runt, trots en del strul mitt i banan. Malin och jag klurade ut det tillsammans och vi kom som sagt runt banan även där.

Det är KUL att tävla och jag är stolt över mig själv eftersom jag, på min första agilitytävling, tog mig runt alla fyra banor som jag ställde upp i. Duktigt va?!

Samtliga av våra kurskamrater i agilityn var väldigt duktiga. Vi var ett stort gäng på tävlingen som hade roligt. Vill även berätta att min helsyster Cassie tog sin första pinne i hoppklass under dessa dagar. Det gjorde även collien Fanta (som min uppfödare tävlar med). Grattis till dem och till Ebba!

 

Ebba med sin agilitypinne!

 

Helsyrran Cassie och Carin.

 

Fanta och min uppfödare Gunilla.

 

Malin och Ebba i leran.

 

Erika, Elina, Malin, Rambo och Ebba.

 

Erika och Rambo.

 

Korthåriga collien Bansia kopplar av med familj.

 

Stolta - Malin och Ebba!

 

Hem