Agility - Halmstad 4 augusti 2007

 

En lyckad tävlingsdag

Malin och jag gick upp tidigt, tidigt för att åka på agilitytävling på hemmaplan i Halmstad. Tävlingen var officiell och jag ställde upp i både hoppklass 1 och i agilityklass 1. Flera av våra kompisar från agilitykursen var också med.

 

Hoppklass 1

Jag imponerade stort på min Malin eftersom jag hade så mycket mer fart än vad jag brukar ha. Det gick till och med så fort att hon inte hann visa mig slalomen i tid och det blev därför lite strul vid ingången. Totalt fick vi 10 hinderfel men Malin är supernöjd med mig eftersom jag var så pigg och alert. Totalt kom vi någonstans i mitten av startfältet.

 

Agilityklass 1

Det var en varm och solig dag (för en gångs skull denna sommaren), så Malin var lite nervös för att jag skulle vara lite "loj" av värmen. Icke. Jag imponerade istället med att göra ett HELT FELFRITT agilitylopp. Gissa om jag fick mycket godis och beröm efteråt... massor! Länge, länge låg vi resultatmässigt på en topp-tre-plats men hamnade till slut på en hedrande 6:e placering av 60 starter. Jag fick en jättefin prisrosett men var 0,76 sekunder (tidsfel) från en pinne. Det var verkligen en lyckad tävlingsdag och en imponerande start på agilitykarriären!

 

Fina Bumba med sin prisrosett!

 

Hem