Änglar

 

"Jacko"

1984 - 2004

Jacko är numera en fågel med en ängels vingar. Han var en rolig nymfparakit som fick leva många kärleksfulla år. Jacko kunde tala litegrand, han var alltid glad och han charmade alltid sin omgivning. Saknaden efter en sann barndomsvän är stor.

 

 

"Goldie"

1987 - 2002

Goldie är hunden som min lillmatte alltid kommer att älska i sitt hjärta. Hon var en underbar kompis som alltid fanns där. Goldie var av rasen collie och hennes riktiga namn var Kalsarebos Golden Daniella. Hela familjen saknar henne oerhört mycket men är samtidigt glada för alla de 15 år som de fick tillsammans med sin älskade hund.

 

"Pajazzo"

1991-1995

Pajazzo var en busig häst som tyvärr blev en ängel alldeles för tidigt. Min lillmatte såg när Pajazzo föddes och följde hans korta men intensiva liv, så hennes band till honom känns särskilt starka.

 

Bild

"Candy"

1979 - 1987

Candy var en härlig vän av rasen Shetland Sheepdog. Hennes riktiga namn var Smedjenäs  Candy Girl. Candy var jättesnäll och väldigt mjuk till sitt sätt. Hon var kärvänlig och bra med barn.

 

 

"Nalle"

1973 - 1979

Nalle var en blandrashund. Han var kelen och satt gärna i någons knä. På bilden är Nalle en söt liten valp.

 

 

"Palle"

1961 - 1973

Palle var den första hunden som Malins föräldrar tog till sitt hjärta. Han var en blandras mellan collie och foxterrier och han blev 12 år gammal. Palle var en cool hund som älskades av många.

 

 

Hem